PROIZVODNJA  

- Zašto PVC?

Malo je poznato da počeci proizvodnje PVC stolarije datiraju još od 1956. godine. Danas se sve ređe nalaze prozori i vrata napravljeni od ostalih materijala. Ako se pitate zašto, odgovor je veoma jednostavan: PVC materijal se pokazao kao vrhunski u otpornosti na različite vremenske uslove, naročito vetar i kišu, pruža izvanrednu zvučnu i toplotnu izolaciju i visoku postojanost.

- Stabilnost 

Bitan aspekt predstavlja stabilnost vrata koja se postiže zavarenim ugaonim spojnicama od tvrdog PVC-a. Zahvaljujući njima osigurana je neraskidiva veza nosećeg metalnog rama u uglovima.

- Izvanredna toplotna i zvučna izolacija

Perfektan sistem zaptivki i specijalni profili za pragove omogućavaju izvanredna izolaciona svojstva. Višekomorni sistem profila, u kombinaciji sa izolacionim staklom pruža perfektnu zvučnu izolaciju.

- Proizvodnja u više boja i dezena

POIMEX Vam nudi širok spektar boja i dezena GEALAN PVC stolarije. Pravim izborom stila učinite Vaš dom prijatnijim za oko i za stanovanje.

- Sigurnost

Vrata bi svojim izgledom trebalo da naglase osobenosti Vaše kuće, a da pri tom u najvećoj mogućoj meri garantuju sigurnost. Zato je GEALAN osmislio PVC profile koji odgovaraju svim zahtevima za izradu glavnih ili sporednih ulaznih vrata. POIMEX koristi pojačani sistem sigurnosnih brava. Sa ovim bravama Vaša vrata i prozori su sigurni, čak iako nisu potpuno zatvoreni, već iskipani zbog ventilacije.

GEALAN vrata će se i nakon dugog niza godina otvarati i zatvarati lako - baš kao i prvog dana! U sve prozore i vrata ugrađujemo kvalitetno dvostruko termoizolaciono izo-staklo. Za razliku od aluminijumskih profila, nemogućnost toplotne provodljivosti PVC materijala eliminiše kondenzaciju na profilu i čini prozore toplim, čistijim, a samim tim i zdravijim...

- Održavanje

Tehnologija proizvodnje GEALAN profila čini ih postojanim i isključuje potrebu za ponovnim farbanjem. Za održavanje GEALAN PVC prozora i vrata nisu potrebna nikakva posebna hemijska sredstva, dovoljna su klasična sredstva za pranje.

Zato, ako Vam je potreban estetski, ekološki i ekonomski isplativ proizvod, vrhunskih performansi, koji se već pet decenija potvrđuje svojim kvalitetom na evropskom tržištu, ne oklevajte, GEALAN prozori i vrata su prava stvar, a POIMEX pravo mesto za Vas!

U POIMEX-u ćete naći odgovore na sva Vaša pitanja, uštedećete dragoceno vreme i novac i, što je najbitnije, bićete zadovoljni!

 

Dođite, bićemo Vaš prozor u svet!

 

 


DIZAJN I HOSTING